Vittu. Että. Voi. Ihmislasta. Vituttaa. 

Ei mene mun kaaliin miten on joidenkin vaikea ilmaista omia mielipiteitään ja käsitellä asioita jotka on käsiteltävä. Vituttaa sellanen pelkurimaisuus ja edessäolevan keskustelun väistely. Pois sieltä piilosta ja deal with it, motherfucker. 

Helvetin samassa jonossa marssivat muurahaiset jotka ei voi kääntyä toiseen suuntaan vaikka tietävät, että se suunta on tasantarkkaan se mistä heillä on mielipide ja halu mennä sinne. MIKSI NE EI MENE SINNE. 

Ja vaikka ne meniskin sinne suuntaan niin ne kääntyy polulta vain silloin jos siihen samaan polkuun kaartaa joku toinenkin muurahainen peesissä. Missä vitussa niiden selkäranka on?! Ja onko niillä sitä ensinnäkään??!

Tiedän olevani itse niitä muurahaisia jonka kehityskohteena on opetella kävelemään juurikin siinä jonossa kiltisti muiden kanssa, mesoamatta, mutta silti vitun mielipiteettömät pelkurimuurahaiset olette ärsyttäviä hiiriä ja toivottavasti jonakin päivänä tulee joku joka hajottaa teidän koko keon tuhannen päreiksi, sotkee teidän polut ja pakottaa teidät sanomaan jotain OMAA.

Helvetin helvetin helvetti saatana. 

http://i.imgur.com/qhQno.gif

 

dude-kill-yourself.jpg